Contact
dakdekkingswerkzaamheden dakonderhoudscontract installatie werkzaamheden
     
   
 

Bitumen is een eeuwenoud natuurproductdat al in de prehistorie bekend stond als waterkerend en vochtwerend middel. De Egyptenaren gebruikten het om mummies te conserveren en allerlei zaken waterdicht te maken. Niet zo heel erg vreemd, omdat bitumen op verschillende plaatsen op de wereld spontaan naar de oppervlakte komt.

De al eeuwen bekende unieke eigenschappen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking, zijn in de loop van de tijd door productontwikkeling steeds verder geoptimaliseerd. Bitumen is daarmee een hoog-technologisch product met een groot scala van toepassingen. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen afdichtingsmaterialen een logische keuze.

Bitumineuze dakbedekking is uniek op het gebied van flexibiliteit. Aan het einde van de levensduur van het dakbedekkingsysteem, kan vaak de levensduur relatief eenvoudig verlengd worden door het aanbrengen van een nieuwe toplaag op de bestaande dakbedekking.Gratis dakinspectie en voordelig onderhoud
Is de bedekking van uw dak al een aantal jaren oud of bent u niet zeker van de goede staat, vraag dan een gratis kwaliteitsinspectie of een voordelig onderhoudsabonnement aan bij Kerkhof dakdekkers.

 
  Kerkhof Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf - Zeisterveste 14 - 3432AT - Nieuwegein - info@s-kerkhof.nl - tel: 030-889 47 77 - mob: 06-50 23 67 64